0°C

Nieuwe Wandelreizen in 2022

Naast het organiseren van wandeltrainingen Sportief Wandelen, Nordic Walking en Wandelbootcamp in het Streekbos, Hoogkarspel en Stede Broec organiseert de Sportwandelschool diverse wandelreizen. 

The Dutch Mountains 

De Dutch Mountain Trail is een meerdaagse bergwandeltocht dwars door Zuid Limburg. Deze wandelroute is meer dan 100 kilometer lang en voert langs bekende, maar ook minder bekende paadjes in het heuvelland. De Dutch Mountain Trail is bijna volledig onverhard. Je wandelt langs steile kalkwanden, heerlijke slingerpaadjes en glooiende hellingbossen. ‘Er zijn 7 Mountains’, waarover de Trail loopt, die je gaat bedwingen.  

8 daagse Buswandelreis naar Zuid-Limburg

6 volle dagen wandelen van Heerlen naar Aken en via de voerstreek naar Maarstricht. Van 16 tot en met 22 september 2022. U overnacht in de (moderne) Nieuwbouw van Natuurvriendenhuis “Eikhold” in Heerlen. Reissom: vanaf € 595,00 per persoon inclusief 7x Natuurvriendenhuis + HP + lunchpakket. Heen- en terugreis met de dagelijkse transfers van en naar Eikholt/Trail. 

Opleiding Allround Wandel Trainer 

6 daagse Opleiding Trainer Sportief Wandelen & Trainer Wandel-Bootcamp. Start met een introductie op 26 maart in Hoorn. Vervolg in Mei en Juni. 
Meer informatie en meer reizen op www.sportwandelschool.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl