0°C

Streker Oerbos Survivalrun 12e editie op zondag 22 september

Streker Oerbos Survivalrun 12e editie
(Foto: aangeleverd)

Stede Broec – Hij staat weer in de startblokken. Zondag 22 september 2024 de 12e editie van de Streker Oerbos Survivalrun. Het parcours is geheel vernieuwd, er wordt gestart vanaf en gefinisht op de atletiekbaan. De inschrijving is reeds geopend, dus ga naar de website: ssv-oerbos.nl. Schroom niet en schrijf je in! maak ook je vrienden en familie enthousiast en doe mee!!!

Onverhard terrein

Het parcours is veelal over onverhard terrein waarbij er een maximum van 58 hindernissen overwonnen moeten worden. Deze hindernissen bestaan uit sloten, duikers, bomen en alles wat daartussen is gemaakt als hindernis. Denk aan touwen, balken, netten en dit in allerlei combinaties. Ook kanovaren, boogschieten, hakken en zagen kun je zomaar tegenkomen onderweg.De run heeft inmiddels al een behoorlijke nationale bekendheid wat wel blijkt uit de diversiteit van het deelnemersveld uit voorgaande edities. De voorbereidingen om er een mooi, gezellig en sportief spektakel van te maken zijn al in volle gang. Voor een ieder is er de uitdaging, vanaf 8 jaar jong tot oud en van recreant tot wedstrijdloper, alleen of met zijn tweeën. Kies voor 6 ,9 of 13 kilometer. Er is ruimte voor 1200 deelnemers. Hoe uniek is het dat de 9 en 13 kilometer route ook de Kolk in de broekerhaven doorkruist. De organisatie heeft er enorm veel zin in.

Sponsoren en vrijwilligers

De hoofdsponsoren zijn dit jaar Ambaflex, Ras wasserij en stomerij en Steengoedt hypotheekadviseurs. De organisatie van dit tweejaarlijks evenement kan alleen maar bestaan dankzij onze vele sponsoren. Ook lopen er op de dag van de run ongeveer 250 vrijwilligers rond die helpen met alles soepel en goed te laten verlopen voor de lopers. Laten we ook de handboogschutters vereniging, de reddingsbrigade en het rode kruis niet vergeten. Zonder hen allen is dit sportspektakel onmogelijk.

Wilt u helpen?

Lijkt het je leuk om deze dag ons te helpen als vrijwilliger, mail voor opgave en vragen naar vrijwilliger@ssv-oerbos.nl. Zie ook ssv-oerbos.nl voor meer informatie.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl