0°C

30 jaar Sportcentrum Stedebroec!

Sportcentrum Stedebroec bestaat dit jaar 30 jaar. Dit betekent dat u alweer 30 jaar iedere dag van de week terecht kunt op het Princenhof 11 in Bovenkarspel om samen te werken aan een gezond leven. De eigenaar Richard Tiel zet zich ook al 30 jaar in voor het sportcentrum en de gemeenschap in Stedebroec. Zo sponsoren zij bijvoorbeeld verschillende sportverenigingen. Ook is Richard een bekend gezicht in het sportcentrum, hier geeft hij namelijk bodypump lessen en is hij vaak te vinden in de fitnessruimte of achter de balie. 

Dit jaar viert het sportcentrum het 30-jarig jubileum het gehele jaar voor hun leden met verschillende sportieve challenges en gaven zij in april, de jubileummaand, een feest voor (oud) medewerkers en een gezellige ledenborrel. 

Voor kwaliteit, een goed gevoel en een gezond leven kunt u al 30 jaar terecht bij Sportcentrum Stedebroec. Voor al uw vragen kunt u contact opnemen via info@sportcentrumstedebroec.nl, 0228 51 37 00 of de website bezoeken op www.sportcentrumstedebroec.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl