13°C
Scattered clouds

Vuur en Schaduw – Onrust. Opstand. Oorlog.

Maaike Blom is een 20-jarige geschiedenis student aan de Universiteit van Amsterdam. Al van jongs af aan schreef zij verhalen en was ze een groot fan van fantasy en young-adult boeken. Tijdens de Coronapandemie heeft zij haar passie voor lezen en schrijven herpakt en besloot ze haar werk op te sturen naar meerdere uitgeverijen. Dit was het begin van het ontstaan van haar eerste boek ‘Vuur en Schaduw’. 

In het land van Yaret ontdekt de 19-jarige Mystery Omen na een heftige gebeurtenis dat ze een Vuurmagiër is. Het land staat aan de rand van een burgeroorlog en magiërs en mensen staan tegenover elkaar. Mystery wordt hierdoor gedwongen om naar het Capitool te gaan, de enige plek waar magiërs nog mogen leven, om daar haar krachten te leren beheersen. Maar hoe goed het Capitool op het eerste gezicht ook lijkt, niets is minder waar… 

Het boek verscheen op 8 juli 2022 en is te koop via boekscout.nl. Vanaf eind augustus is het boek ook te koop bij de Bruna in het Streekhof. Daarnaast kun je Maaike volgen op Instagram via @maaikeslittlelibrary. 

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl