0°C

Kunstroute van Art Callantsoog tijdens Pinksterweekend

Heeft u zin tijdens het weekend van de Pinsterdagen erop uit te trekken en geïnspireerd te raken? Vindt u het leuk om in gesprek met een van onze kunstenaars de passie voor kunst te delen? 

Kom dan op zaterdag 27 en zondag 28 mei naar onze kunstroute in Callantsoog en Groote Keeten. Want dat is het doel van de kunstroute van Art Callantsoog:  elkaar inspireren en verbinding maken middels de passie voor kunst en het creëren.

Tijdens deze dagen wordt door 34 kunstenaars zowel thuis als op 22 locatie geëxposeerd en zijn tevens diverse groepsexposities te bezoeken. Het werk is heel divers en tussen 11u en 17u  te bewonderen. U treft o.a. schilderijen, keramiek, houten en stenen beelden, tekeningen, toegepaste kunst, beschilderde tassen, textiele technieken sieraden en digitale media illustratie.

Kortom voor een ieder is er wel iets bijzonders te zien en echt de moeite waard om in een prachtige omgeving de route al wandelend of fietsend te volgen. De route wordt vorm gegeven door de enthousiaste kunstenaarsgroep van Art Callantsoog en wordt ook mede mogelijk gemaakt door sponsering van de ondernemers uit dit gezellige kustdorp en omgeving.

Het jaarlijks terugkerende evenement is inmiddels een begrip in Callantsoog en omgeving. We zijn er trots op ook dit jaar weer een prachtig gevarieerd programma te mogen aanbieden met onze lokale kunstenaars maar ook kunstenaars uit Duitsland en België! Voor meer informatie kunt u terecht op de website artcallantsoog.nl en vanaf 10 mei kunt u de routekaart bij Sylt, Dorpsplein 16 in Callantsoog ophalen.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl