0°C

Nieuwe data voor de mobiele Urban Sport Sensatie ‘Pumptrack’ in Schagen en Hollands Kroon

Foto 2 Pumptrack - Credit The Pump Factory

In samenwerking met The Pump Factory had Team Sportservice begin april een mobiele pumptrack naar de Noordkop willen halenHelaas werkte het weer niet mee en ging de Pumptrack op beide dagen niet door. Maar niet getreurdTeam Sportservice en The Pump Factory brengen de mobiele pumptrack terug op 23 mei naar Warmenhuizen en 24 mei naar Wieringerwerf. Zo kan iedereen toch de kans krijgen om de wereld van pumptrack te ervaren. 

Tussen 10:00 uur en 11:00 uur nodigen we de jongste deelnemers, van 2 tot 4 jaar oud, uit om met loopfietsjes de pumptrack te verkennen. Later op de dag, van 14.30 uur tot 16.00 uur, kunnen basisschoolkinderen vol energie de pumptrack eigen maken. Nadat de basisschoolkinderen de pumptrack eigen hebben gemaakt, krijgen middelbare scholieren de mogelijkheid om over de baan te crossen. Van 16:00 uur tot 17:30 uur is er een vrije inloop voor hen.

Foto 1 Pumptrack - Credit The Pump Factory

De mobiele pumptrack staat op 23 mei bij IJsclub S.I.S. in Warmenhuizen, en op 24 mei bij DWOW in Wieringerwerf. Iedereen is welkom om zijn eigen fiets, stuntstep of skates mee te nemen en plezier te hebben op de pumptrack. Bovendien is de baan toegankelijk voor mindervaliden, dus iedereen kan meedoen. 

Meer informatie

Wil je meer informatie over de gratis Pumptrack? Houd onze socials in de gaten of voor brandende vragen, neem dan contact op met Joyce Bruinewoud via jbruinewoud@teamsportservice.nl of Elles Brouwers via ebrouwers@teamsportservice.nl

Foto 3 Pumptrack - Credit The Pump Factory

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl