0°C

Fiets mee tijdens de Fiets- en Ontdekdag in Schagen & Hollands Kroon

Tijdens de komende Fiets- en Ontdekdag, die Team Sportservice donderdag 12 oktober organiseert, staat een Doortraproute in de planning. De route voert de deelnemers door de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. Fiets mee en geniet, samen met anderen, van de natuur in de omgeving en de interessante en ontspannen tussenstops.

Op donderdag 12 oktober zijn er vanaf 11.30 uur verschillende leuke en interessante activiteiten die plaatsvinden bij Bike Totaal Boersen in Schagen. Zo is er onder andere de mogelijkheid voor een fietscheck en is er een fietsdocent aanwezig voor tips en tricks. Daarnaast kun je informatie krijgen over driewielers, fietshelmen- en spiegels en is er de mogelijkheid een proefrit te maken op een driewieler.

De fietstocht start vervolgens om 13.00 uur vanaf Bike Totaal Boersen. De route voert door een mooi stuk natuur en hierbij genieten de deelnemers van ons fijne vlakke land. Onderweg is er tijd voor een paar gezellige tussenstops, met onder andere een kopje koffie of thee bij Jeu de Boules Vereniging ‘Onderhands’. En natuurlijk staat tijdens deze fietstocht de Smoothiebike weer klaar voor een vrolijke en lekkere onderbreking.

De Fiets- en Ontdekdag belooft een mooie en afwisselende dag te worden, met vele leuke activiteiten. Wie mee wil fietsen, kan zich nu al aanmelden.

Aanmelden
Aanmelden doe je eenvoudig door een mail te sturen naar ahaarsma@teamsportservice.nl. Bellen kan ook, via 088 – 20 373 50. Kosten: € 1,50 per persoon. Met een Omringpas krijg je 20% korting.

Project Doortrappen
De Fiets- en Ontdekdagen zijn onderdeel van het project Doortrappen. “Dat project wil ouderen bewuster maken van en nog meer plezier laten beleven aan fietsen. Wij geven invulling aan Doortrappen voor de gemeenten in de Noordkop. De Fiets- en Ontdekdagen die we organiseren, zijn fijne dagen voor ouderen vanaf 55 jaar die nog graag fietsen en misschien wel meer willen leren over fietsen”, licht buurtsportcoach André Haarsma toe.

Voor meer informatie kunt u gaan naar jouw.teamsportservice.nl/noordkop/doortrappen-tot-je-100e

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl