0°C

GameDay Hollands Kroon dit jaar nog leuker!

Van 19 augustus tot en met 1 september keert GameDay terug in Hollands Kroon. Het worden weer twee geweldige weken vol gaming, clinics en workshops. Met dit initiatief zorgt LINK Jongerenwerk ervoor dat jij deze zomervakantie in ieder geval wat leuks te doen hebt! Jij komt toch ook?

Vanaf 19 augustus 2023 wordt de Zuiderzeehal Wieringerwerf voor twee weken lang omgetoverd tot een gaming arcade. Het eerste deel van de zaal wordt gevuld met de nieuwste consoles, F1 simulators, een spectaculair Just Dance podium en nog veel meer. De rest van de zaal staat in het teken van uiteenlopende sportactiviteiten en workshops: van een rapclinic en een VR event tot een silent disco in samenwerking met de Dukdalf. Iedere dag is er wat anders te beleven!

Nieuw dit jaar is het ouder-kind toernooi. Dit is een toernooi waar jeugdigen, een middag lang, samen met een ouder, met elkaar de strijd aangaan in verschillende challenges, waaronder moderne games als mario-kart. Verder organiseren we dit jaar, samen met J.C. De Dukdalf, een silentdisco, waarbij jongeren, met koptelefoons op, los kunnen gaan op muziek van twee dj’s. Kortom: je hoeft je tijdens GameDay 2023 niet te vervelen!

Kijk voor meer informatie of tickets op de website: djc-hollandskroon.nl/events
Heb je vragen of wil je je aanmelden als vrijwilliger? Mail dan naar: giovanni@linkprojecten.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl