1°C
Broken clouds

Burgemeester op bezoek bij PISA in de Drom

Burgemeester Enkhuizen op bezoek bij PISA tijdens creatieve workshop 

Op woensdag 8 juni, van 9:30 tot 12:30 uur organiseert Inloophuis PISA een creatieve bijeenkomst in De Drom in Enkhuizen. Deze keer zal de burgemeester van Enkhuizen Eduard van Zuylen aanwezig zijn en in gesprek gaan met de bezoekers van PISA. Maandelijks organiseert PISA, Centrum voor leven met en na kanker, themabijeenkomsten of ontspannings- of creatieve activiteiten en kunnen bezoekers binnenlopen voor een luisterend oor.

PISA staat voor praten, informatie, steun en aandacht en het centrum biedt dit al 12 jaar in Hoorn. Met PISA Enkhuizen wil het centrum iets kunnen beteken voor de inwoners van oostelijk West-Friesland die geconfronteerd zijn met kanker, zelf of als naaste. De burgemeester is vanaf ongeveer 11:30 uur aanwezig om ervaringen uit te wisselen met de bezoekers.  

Bij de creatieve workshop van Wilma Vreeker kunnen de bezoekers een bijzonder werkstuk maken. Met je handen bezig zijn, in het hier en nu, zodat die kanker misschien even naar de achtergrond kan verdwijnen. Alle materialen zijn aanwezig en de uitleg van Wilma kan iedereen op weg helpen.  Aanmelden voor de PISA-activiteit in De Drom kan door een mailtje te sturen naar administratie@inloophuispisa.nl of via de website: www.inloophuispisa.nl bij Contact: aanmelden voor een activiteit. Je kunt ook bellen met het centrum in Hoorn: 0229-758531. De inloop vanaf 9:30 uur is gratis, de creatieve workshop start om 10:00 uur en kost € 10,-. Bij alle activiteiten is een deskundige gastvrouw of gastheer van PISA aanwezig.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl