13°C
Drizzle

Men@work & friends

Zaterdagavond 14 oktober a.s. komt vocalgroup men@work met een muzikale voorstelling onder welluidende titel Men@work & Friends. Dit concert vindt plaats in de pianokamer te Spierdijk, aanvang 20.00 uur.

Vocalgroup Men@work bestaat uit 12 mannen, verdeeld over 4 stemgroepen (bassen, baritons, tenoren en counter tenoren). De muzikale leiding van de groep is in handen van Frank Hoebe. Met de mannen wordt iedere veertien dagen geploeterd en geschaafd om de eigen arrangementen tot een klinkend geheel te maken. Daarmee wordt toegewerkt naar eigen concerten. Voor deze keer hebben de mannen favorieten uit het repertoire aangedragen. Daaruit is een selectie gemaakt die tijdens dit concert spat zuiver worden neergezet.

Muziek maken doe je niet alleen. Het is leuk om het samen met vrienden op te pakken. De Beatles zongen het al pakkend met ‘With a little help from my friends’. Daarom komen er tijdens dit concert vrienden van Men@work ten tonele. Zij zingen met een van de mannen van de groep. Zo ontstaat er een gevarieerd programma. Leuk om naar te kijken, maar vooral om naar te luisteren.

Kaarten à € 12,50 zijn te bestellen via Piet Kraakman p.kraakman@quicknet.nl,  of bij de Pianokamer, onder telefoonnummer 0229-563430.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl