4°C
Scattered clouds

Het Volk in Theaterkerk Wadway

Theatergroep Het Volk speelt op vrijdag 11 maart de voorstelling De Bezoeking in theaterkerk Wadway. Zaterdag 12 maart wordt de vloer vrijgemaakt voor VanWyck met haar theaterconcert The Epic Tale of the Stranded Man. Beide avonden starten om 20:30 uur, alle info en kaarten zie www.theaterkerkwadway.nl.

In een sanatorium bevinden zich twee bejaarde mannen, de patiënten Roest en Harderwijk. Beiden zijn zwak en levensmoe. In De Bezoeking graven zij diep in elkaars geheugen, waarbij het accent steeds vaker komt te liggen op Verdi’s meesterwerk La Traviata. Figuren uit deze opera passeren de revue en geleidelijk beginnen werkelijkheid en fantasie door elkaar te lopen. De Bezoeking is de laatste reisvoorstelling van Toneelgroep Het Volk. U kunt in Wadway nog éénmaal genieten van deze bijzondere toneelgroep.

In drie jaar tijd bracht de Amsterdamse singer-songwriter VanWyck drie albums uit die bewondering oogstten tot ver over de landsgrenzen. Haar warme, donkere alt-folk en americana doen denken aan Natalie Merchant en Leonard Cohen. Tijdens het gelijknamige theaterconcert neemt VanWyck ons mee naar dat eiland en leert ze ons dat verbeelding geen grenzen kent, dat vrijheid soms te vinden is in hele kleine kamers en dat dapperheid en kwetsbaarheid bijna altijd hand in hand gaan. Aanrader!

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl