17°C
Few clouds

Noordkopvoorelkaar organiseert webinar met thema ‘kwetsbare vrijwilligers’

Noordkopvoorelkaar organiseert op 16 juni aanstaande van 15:00 tot 16:00 uur een interessante webinar met als thema “kwetsbare vrijwilligers”. 

Het wordt een heel interessant en interactief (én professioneel) programma in samenwerking met Regio Noordkop tv. Er zijn indrukwekkende filmpjes gemaakt van vrijwilligers die hun eigen verhaal delen en er is een panel van deskundigen die hierover doorpraten en bevraagd kunnen worden. Dit alles onder bezielende leiding van Lonneke Deutekom van She Knows How.

Het eerste doel van deze webinar is om beroepskrachten binnen organisaties bewust te maken dat er kwetsbare vrijwilligers zijn en dat zij ook een waardevolle bijdrage kunnen leveren. De bewustwording van wat het inhoudt om met kwetsbare vrijwilligers te werken is het tweede doel van deze webinar.

Na deze webinar voor beroepskrachten van organisaties, zullen we in het najaar ook een webinar speciaal voor vrijwilligers organiseren. Voor het organiseren van de webinar is er een subsidie gekregen van de gemeenten Schagen en Hollands Kroon.

Aanmelden kan via info@noordkopvoorelkaar.nl (hierna wordt een link voor de livestream verstrekt).

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl