6°C
Overcast clouds
6°C
Overcast clouds

TC het Grootslag verduurzaamt verder

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Sinds juli jongstleden is Tennisclub het Grootslag te Grootebroek overgegaan op led- verlichting. De club heeft bij de laatste verbouwing in 2016 al 25 zonnepanelen op de aanbouw geplaatst. Om nog meer te verduurzamen en natuurlijk de elektriciteitskosten te verlagen zijn begin juli de oude halogeen lampen vervangen voor led- verlichting.

In 2018 is er een overgang geweest naar een nieuw verjongend bestuur wiens taken duidelijk waren;
 ledenbehoud, werving èn financieel gezond en toekomst bestendig worden. Na een lastige start, zijn de eerste goede signalen zichtbaar en zijn zij positief gestemd voor de toekomst. De volgende stap kon dus worden gezet, verduurzamen.

Met behulp van het coöperatiefonds van de Rabobank, eigen bijdrage vanuit de club en een kleine lening was in maart 2021 de kogel door de kerk. Waarna eind mei de eerste lampen vervangen zijn voor led lampen. Begin juli startte het Open Toernooi voor volwassenen waarbij er ook tot laat in de avonduren getennist is. Positieve reacties van de spelers en leden alom. TC het Grootslag heeft de stijgende lijn te pakken en ziet de toekomst rooskleurig in.

Wees sociaal, deel lokaal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl