0°C

Vrijheidsfeest in Bibliotheek Stede Broec op 5 mei 2024

Vrijheidssoep met chef Nick Toet door fotograaf Sven Benjamins Photography thumbnail
Vrijheidssoep met chef Nick Toet door fotograaf Sven Benjamins Photography

De beste gesprekken heb je aan de eettafel, daarom serveren we zondagmiddag 5 mei een gratis kopje Vrijheidssoep voor jong en oud. Schuif aan en ga met elkaar in gesprek over vrijheid. Wat betekent vrijheid voor jou? En wanneer voel jij je vrij? Heb jij je altijd vrij gevoeld? Ondertussen kunnen de kinderen knutselen. Het vrijheidsfeest is voor iedereen, ook als je geen lid bent van de bibliotheek. ‘s Ochtends is een symbolische familievoorstelling over vrijheid: Coco kan het! Vrijheid vier je samen in Bibliotheek Stede Broec.

Hoe ziet het programma eruit?

  • 11:00 – 11:40 uur Familievoorstelling Coco kan het!
  • 11:40 – 13:30 uur Schrijf, teken, kleur jouw droom en hang die op in de wensboom
  • 12:30 -13:30 uur Vrijheidssoep voor jong en oud

Familievoorstelling Coco kan het!

De ochtend begint met Coco kan het!, gebaseerd op het gelijknamige Prentenboek van het Jaar 2021. Theatermaker Marianne van Houten vertelt het verhaal over kleine vogel Coco die heel graag wil vliegen, maar niet durft. Het wordt een voorstelling vol interactie, humor, geluiden, liedjes én avontuur voor kinderen vanaf 2 jaar.

Vrijheidssoep

Tussen de middag kan je smullen van de vrijheidssoep van chef Nick Toet, een tomatensoep met miso en bosui. Schuif aan en maak gebruik van de gesprekskaartjes die klaarliggen om een mooi gesprek over vrijheid op gang te brengen. Ondertussen kan je jouw droom op een papieren vogel schrijven, tekenen, kleuren, wat je maar wilt. Als deze klaar is mag je die ophangen in de wensboom.

Koop een kaartje of meld je aan

Je kunt het hele programma volgen, maar je kunt er ook voor kiezen om alleen naar de voorstelling te komen of alleen de soep mee te eten. De familievoorstelling Coco kan het! kost 5 euro en de vrijheidssoep is gratis met dank aan VFonds. Koop een kaartje of meld je aan via: westfriesebibliotheken.nl/vrijheid.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl