0°C

Introductie Reformer-banken daverend succes in West-Friesland!

Reformers Pilates

Heb je er al van gehoord, trainen op de Reformer? Voor de meeste mensen is het antwoord: nee. Maar Suus Bakker uit Hoogkarspel brengt daar verandering in! Ze ontdekte de trend uit Amerika bij een hippe sportclub in Amsterdam en dacht meteen: dit ga ik lanceren in West-Friesland!

Nadat Suus, ook wel bekend als ‘Buitengewoon Suus’ door haar sporttrainingen in de kas en buiten, zelf een aantal lessen had gevolgd, ontdekte ze dat er in West-Friesland en omstreken nergens mogelijkheden waren om aan de slag te gaan op de Reformer. Haar missie was geboren: de Reformer ook beschikbaar maken in West-Friesland.

Suus vertelt: “Doordat de banken aanpasbaar zijn in zwaarte is het echt toegankelijk voor iedereen, jong – oud, dik – dun, sportief – nog nooit gesport, fit – blessures of klachten; iedereen kan het! En doordat er talloze oefeningen zijn, blijft elke les nieuw en afwisselend.”

Suus volgde de Pilatesopleiding en met haar eigen sausje vormde ze de Reformer-lessen om tot krachtige work-outs. Afgelopen januari zijn de lessen gestart, en met succes! Binnen no-time waren alle lesuren een maand vooruit volgeboekt. Het aantal Reformer-banken is dan ook snel gegroeid van 3, naar 7, naar inmiddels 10 banken. Zo kan iedereen het uitproberen met een proefles (waarbij je gelijk anti-slip sokken krijgt voor op de bank). Voor je het weet ben je verkocht!

“IN 10 SESSIONS YOU’LL FEEL THE DIFFERENCE
IN 20 SESSIONS YOU’LL SEE THE DIFFERENCE,
AND IN 30 SESSIONS YOU’LL HAVE A WHOLE NEW BODY!”

Joseph Pilates – ontwikkelaar Reformer

Voor verdere vragen, informatie en het boeken van een les, kan je terecht bij Suus via: https://reformerbysuus.nl | reformer_bysuus op Instagram | info@reformerbysuus.nl | 06 21186255

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl