14°C
Scattered clouds

Fietstraining om veilig te blijven fietsen

Veilig blijven fietsen met of zonder e-bike, in het steeds drukker wordend verkeer. Daar gaat Team Sportservice voor. Want het mooie weer komt eraan. Helaas lukt het niet (meer) om op de fiets te stappen en een rondje te rijden zoals je eerder deed. Daar doen wij iets aan!

Met onze tips en trics kijken we samen hoe je met meer zelfvertrouwen weer op de fiets stapt en een rondje om gaat. Of een fijne lange tocht door de polder, bos en duin fietst. Meld je daarom aan voor onze reeks fietslessen die Team Sportservice Noordkop organiseert in samenwerking met Revalidatie- & Behandelcentrum Samen.

5-delige fietscursus
Tijdens de cursus oefen je in een groep met gelijkgestemden hoe je het fietsen weer oppakt. Dat kan op een gewone fiets net zo goed als op een driewieler. Je oefent in kleine groepen.

Samen met een ergotherapeut
De ergotherapeut van Revalidatie- & Behandelcentrum Samen kijkt mee hoe het gaat met de dagelijkse activiteiten, zoals fietsen. Soms lukken dingen gewoon niet (meer) en kan de ergotherapeut je helpen te kijken wat er wel kan. Of welke alternatieven je hebt. Met als doel: het vergroten van de zelfredzaamheid en je eigen regie blijven houden.

Voor wie?
Iedereen die behoefte heeft aan fietstraining. Ook geschikt voor mensen met een elektrische of driewielfiets

Waar?
Het handbalveld bij Spartahal Schagen, Zuiderweg 2.

Data en tijden
21 maart – 10.00-11.00 uur
28 maart – 10.00 – 11.00 uur
4 april – 10.00 – 11.00 uur
11 april – 10.00 – 11.00 uur
18 april – 10.00 – 11.00 uur

Kosten
De training wordt betaald via de zorgverzekering. Houd wel rekening met het eigen risico.
Aanmelden kan via noordhollandactief.nl of via een mail naar Berend Opdam: bopdam@teamsportservice.nl of telefonisch 088 – 2037350. Ook voor meer informatie kun je Berend mailen of bellen.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Relevante artikelen

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl