0°C

Eerste datum Doortrappen-route bekend

De eerste Fiets- en Ontdekdag die Team Sportservice Noordkop dit jaar met Doortrappen organiseert, is in Den Helder, donderdag 4 mei.

Start- en eindpunt zijn bij ons kantoor (Team Sportservice Noordkop in Willemsoord, nr. 39). Vanaf 13.00 uur fiets je de Doortraproute van Den Helder en bezoek je onderweg twee Helderse instanties. Welke dit zijn, is nog een verrassing, maar je krijgt er inzicht in wat ze doen, reuze interessant!

Naast even lekker gezond bewegen op de fiets maken we tussendoor natuurlijk tijd voor een kopje koffie en thee. Je spreekt de overige deelnemers, leert nieuwe mensen kennen en geniet van een heerlijk dagje op de fiets. Rond 15.30 arriveer je weer bij ons kantoor.

Gratis fietsspiegel
Bij de start krijg je informatie over het belang van een spiegel op de fiets. En nog mooier: iedereen die nog geen spiegel heeft, krijgt er een aan het eind van de dag van onze Doortraproute-specialist Marijke de Wijs.

Aanmelden
Wil je meedoen aan deze fietstocht, meld je dan aan via  mdewijs@teamsportservice.nl of 088 – 20 373 50. De kosten bedragen 1,50 euro per persoon.

Landelijk
Fiets- en Ontdekdagen maken onderdeel uit van Doortrappen, een landelijk programma om veilig fietsen tot je honderdste onder de aandacht te brengen. De gemeenten Den Helder, Hollands Kroon en Schagen hebben ruim een jaar geleden een intentieverklaring ondertekend waarmee ze aangeven het project te ondersteunen. Den Helder is bovendien hard op weg om de meest fietsvriendelijke gemeente van Nederland te worden.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl