12°C
Scattered clouds
12°C
Scattered clouds

Column Sportservice West-Friesland (Enkhuizen)

Het weer wordt langzamerhand beter en de eerste coronaversoepelingen zijn een feit! Er zijn dan ook steeds meer activiteiten mogelijk, natuurlijk wel volgens de richtlijnen van het RIVM. Mijn agenda staat voor mei en juni dan ook redelijk vol. Zo heeft volleybalvereniging Madjoe, de basisschoolleerlingen uit groep 5 t/m 8 uitgenodigd om langs te komen op de beachvelden voor een clinic. Afgelopen week was ik hier tijdens de gymlessen met mijn klassen te vinden. Ontzettend leuk en leerzaam, Madjoe bedankt voor een kijkje in de beachvolleybalkeuken.

Daarnaast komen de sportdagen steeds dichterbij en ben ik samen met mijn collega’s bezig om de puntjes op de i te zetten. Als wij de basisschoolkinderen eind mei, begin juni lekker in beweging hebben gebracht, sluit ik op vrijdag 4 juni af met de Balkon Beweegdag voor senioren. Samen met Vek-Wik, Stichting Doe Mé en de activiteitenbegeleiders van Overvest, zorgen wij dat hun bewoners een gezellige en sportieve ochtend hebben.

Bent u 60 jaar of ouder en er ook wel aan toe om er even uit te gaan? Dan kunt u op 25 juni meedoen aan de fiets – beweegmarkt. Samen met uw partner, vriend of vriendin, fietst u een prachtige route en onderweg bezoekt u sport- en beweegaanbieders. Daar kunt u vrijblijvend kennismaken met het aanbod, andere leden en trainers. Lijkt het u wel wat? Meld u dan aan via telefoonnummer 0229 – 28 77 00 of e-mail fdewit@teamsportservice.nl. Hopelijk zie ik u daar!

Sportieve groet,

Fleur de Wit

Vakleerkracht bewegingsonderwijs en Buurtsportcoach Enkhuizen

Organisatie: Team Sportservice West-Friesland

Telefoon: 0229- 287700

fdewit@teamsportservice.nl

www.teamsportservice.nl/westfriesland

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl