9°C
Scattered clouds

Column Sportservice West-Friesland (Stedebroec)

Beste lezer,

Alle scholen zijn nu weer begonnen na twee weken meivakantie. Vanwege een positieve coronatestuitslag kon ik helaas geen lesgeven. Gelukkig waren mijn klachten mild en was ik snel weer hersteld. Gelukkig konden de lessen evengoed doorgaan door de hulp van Dennis van Jumping Feet en Stefan van Voetbalschool Stefan Dol. Bedankt!

De maand mei staat voor mij in het teken van het voorbereiden. In de maand juni staan er gelukkig weer activiteiten op het programma. Voor kinderen heb ik op mijn basisscholen de sportdag in de agenda staan en de nationale buitenspeeldag op woensdag 9 juni. Voor senioren zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de nationale balkonbeweegdag vrijdag 4 juni en de verenigingsfietstocht op vrijdag 25 juni.

Bent u 60 jaar of ouder en er ook wel aan toe om er even uit te gaan? Dan kunt u op vrijdagochtend 25 juni meedoen aan de fiets – beweegmarkt. Samen met uw partner, vriend of vriendin, fietst u een prachtige route en onderweg bezoekt u sport- en beweegaanbieders. Daar kunt u vrijblijvend kennismaken met het aanbod, andere leden en trainers. Lijkt het u wel wat? Meld u dan aan via telefoonnummer 0229 – 28 77 00 of e-mail bdehaas@teamsportservice.nl. Hopelijk zie ik u daar!

Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.teamsportservice.nl/westfriesland of stuur een mail naar bdehaas@teamsportservice.nl

Sportieve groet,

Bart de Haas
Buurtsportcoach Stede Broec
Team Sportservice West-Friesland

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl