0°C

Beleef de Blijf Bewegen Beurs


Dinsdag 25 april – Kom dinsdag 25 april tussen 10 en 14 uur naar de Blijf Bewegen Beurs in Het Wapen van Holland. Team Sportservice organiseert daar een actieve kennis- en informatiemarkt, in samenwerking met Zorgoutlet de Betue en andere partners. Geniet van gezelligheid en actie tijdens deze Bloemendag.

Volg vanaf de Blijf Bewegen Beurs de fietsroute die Team Doortrappen speciaal voor de Bloemendagen heeft samengesteld. Deze voert je langs de diverse prachtige mozaïeken en kunstwerken in tuinen in de omgeving.

Hulpmiddelen uitproberen
Binnen biedt de Blijf Bewegen Beurs senioren en mensen met een beperking een divers aanbod aan mogelijkheden waarmee je op latere leeftijd toch lekker soepel en fit blijft. Het aanbod kenmerkt zich door interactie, je kunt diverse apparaten en hulpmiddelen uitproberen en ervaart hoe het is om bijvoorbeeld te rijden op een driewielfiets. Daarnaast voert gezelligheid de boventoon, je kan in het Wapen van Holland genieten van een kopje koffie met iets lekkers, of een gezonde lunch.

Aansprekend programma

Beleef het aansprekende programma, speciaal bedoeld voor iedereen die zo lang mogelijk soepel, zelfstandig en in beweging wil blijven. En als dat het makkelijker maakt: met hulpmiddelen.

Dit kan je onder andere verwachten:
• Doortrappen-route gekoppeld aan Bloemendagen
• Gezondheidscheck
• Cognitieve fitness
• Ervaringsdeskundige tegen eenzaamheid
• Aangepast sporten
• Beweegaanbod Woonzorggroep Samen
• Spinnenweb positieve gezondheid
• Smoothiebikes
• Aankondiging Doortrappen-activiteiten

Overige partners
De aanwezige partners op de beurs zijn Humanitas, Wonen Plus Welzijn, Oogcafé, Organisatie Bloemendagen, Tworby driefietsen, Fietsendoejesamen, WZG Samen, Gehandicapten Platform Schagen, Team Sportservice, Team Doortrappen en Zorgoutlet de Betue.

Waar: Wapen van Holland te Anna Paulowna
Wanneer: Dinsdag 25 april, tijdens de Bloemendagen
Tijd: van 10 tot 14 uur.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl