0°C

Driewiel ontdekweek; langer zelfstandig fietsen met een driewieler

Driewiel ontdekweek; langer zelfstandig fietsen met een driewieler
(Foto: aangeleverd)

In september organiseert Team Sportservice West-Friesland in samenwerking met Team Sport Hoorn en lokale fietsspecialisten de Doortrappen Driewiel Ontdekweek. Van dinsdag 24 t/m zaterdag 28 september kan iedereen die geïnteresseerd is in driewielers terecht bij fietszaken om informatie in te winnen en te ervaren wat een driewieler is. Bent u er ook bij?

Van tweewieler naar driewieler

De overstap van tweewieler naar driewieler is niet voor iedereen een makkelijke keuze. Maar wel het proberen waard! Bij een driewieler hoeft u zelf niet het evenwicht te bewaren vanwege de extra wielen die de fiets heeft. Zo kunt u toch nog lekker met de fiets op pad. Daarnaast zijn er veel andere aanpassingen mogelijk op een fiets, waardoor er meer kansen zijn voor fietsers om langer door te trappen.

Zelfstandig blijven fietsen

De driewiel ontdekweek is voor iedereen die niet (meer) op een tweewieler kan of durft te fietsen en toch graagzelfstandig wil fietsen. Bij fietszaken in de regio kunt u in deze periode makkelijk informatie inwinnen, een proefrit aanvragen en de verschillende soorten driewielers bekijken. Er zijn veel mogelijkheden en het is heel goed om hier voldoende informatie over in te winnen voordat u tot aanschaf overgaat. Een overzicht van deelnemende fietswinkels in West-Friesland staat op Doortrappen.nl of en op de site van Team Sportservice: jouw.teamsportservice.nl/west-friesland.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl