0°C

Wendy Spil nieuwe manager Westfriese Uitdaging

Per 1 januari 2023 is Wendy Spil de nieuwe manager van de Westfriese Uitdaging. Na zeven jaar als manager, geeft Renate van der Laan het stokje over. Wendy heeft er zin in en gaat vol enthousiasme de uitdaging aan: “De Westfriese Uitdaging heeft al mooie resultaten op haar naam staan en het lijkt me erg leuk om het nog verder uit te bouwen. De club is goed georganiseerd en er zijn al erg veel Westfriese bedrijven aangehaakt. Met mijn frisse blik en achtergrond in de HR heb ik zin om aan de slag te gaan. Met trots neem ik het stokje over van Renate.”

In ruim 7 jaar heeft Renate de Westfriese Uitdaging gemaakt tot wat het nu is: een onmisbare schakel in het maatschappelijk bedrijfs- en verenigingsleven. Renate: “Uiteraard doet het wel een beetje pijn om deze fantastische club te verlaten en daarom ben ik heel blij dat we Wendy hebben gevonden om mijn eervolle taak op zich te nemen. In mijn nieuwe rol als Verenigingsmanager bij de Westfriese Bedrijvengroep blijf ik gelukkig een linkje houden met de Uitdaging en veel van de betrokken ondernemers!”

Over de Westfriese Uitdaging

De Westfriese Uitdaging is een stichting die het bedrijfsleven koppelt aan maatschappelijke organisaties. Maatschappelijke organisaties zijn op zoek naar kennis of materialen en bedrijven willen graag maatschappelijk betrokken ondernemen. Dus in plaats van dat spullen worden weggegooid bij een verhuizing, worden verenigingen blij gemaakt. Of bijvoorbeeld in plaats van paintballen tijdens een teamuitje, gaat een bedrijf klussen bij een dierenopvang. Alles is met gesloten beurs. In de vijf jaar dat de Westfriese Uitdaging al bestaat, zijn er al bijna 1.000 succesvolle verbindingen gelegd tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven. Dat vinden wij geweldig!

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl