16°C
Broken clouds

Expositie over KinderTV wordt kleiner

Nostalgische TV zeer gewaardeerd door bezoekers. Nog even is de expositie over 70 jaar KinderTV in alle glorie te zien in het Museum van de 20e Eeuw in Hoorn! Daarna moeten enkele bruiklenen retour en verkleint het museum de expositie van 2 zalen naar 1 zaal. Op 9 en 10 januari zijn beide zalen gesloten, vanaf 11 januari is de compacte versie van deze tentoonstelling te zien.

Bezoekers vroegen het museum of deze prachtige herinneringen aan klassieke kinderprogramma’s niet langer konden blijven. Kleding van Swiebertje, Zuster Klivia en meneer Aart. Maar ook de originele poppen uit Dappere Dodo, Rikkie en Slingertje en de Fabeltjeskrant en nog veel meer.

Gelukkig konden verschillende bruiklenen verlengd worden en kan de tentoonstelling in een kleinere opzet nog langer zichtbaar blijven. Wilt u de expositie nog in volledige omvang zien? Kom dan uiterlijk 8 januari 2023 langs. Het bijbehorende boek is nog steeds te koop. Tijdelijk in de fysieke museumshop voor slechts € 9,95. Als u nu langskomt kunt u direct ook de nieuwe LEGO tentoonstelling bekijken!

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl