0°C

MAKS’ Biomarkt, Levende Tuinen-Dag en Doe-Middag voor kinderen bij MAK Blokweer van 10.00 tot 16.00

MAKs Biomarkt-Rico's Biokazen
Datum evenement: 28 april

Koop biologische planten en zaden voor in je tuin op Levende Tuinen-Dag

Een levende tuin is een tuin die barst van het leven. Vogels badderen in de vijver, vlinders snoepen van de bloemen en bijen doen hun nuttige werk in de bloeiende fruitbomen. Wil je jouw tuin ook tot leven brengen? Ontdek de mogelijkheden op onze Levende Tuinen-Dag. Je kunt hier voor een klein prijsje zaden en plantjes kopen uit onze Kloostertuin en de medewerkers geven graag informatie. Onze Kloostertuin is een bijzondere plek waar vele planten groeien. Ook de KNNV is met een informatiestand aanwezig. Daarnaast geeft een bijenimker lezingen, deelt informatie over welke planten geschikt zijn voor bijen en verkoopt bijenproducten. De lezing is om 11:30 uur en om 14:00 uur en geeft informatie over bijen, bestuiving en het leven van de bij. Voor de lezing is reserveren niet nodig.

MAKS’ Biomarkt 

De volgende kramen staan klaar met heerlijke verse en biologische producten: Rico’s Biokazen, Bakkerij Raat, Cantos Olijfolie, Grutterswinkel de Glazen Pot, het ProeVkantoor, Robert Pfeiffer vaste planten, Martine Edelstenen en Rowena thee. Een mooie kans om je voorraad aan te vullen.

Doe-Middag voor kinderen van 6 t/m 12 jaar

Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen een bloempotje beschilderen. Hierin krijgen ze aarde en bloemen- of plantenzaadjes uit onze Kloostertuin. Het knutselwerk mag natuurlijk mee naar huis. Zet de pot in je tuin of op je balkon en geniet na een tijdje van mooie bloemen of plantjes.

De kosten hiervoor zijn € 3,50. Voor deze activiteit reserveer je via www.mak-blokweer.nl

GPS- & Speurtochten

levende kloosterpoort

Wil je lekker buiten rondstruinen? Wij hebben verschillende gps- en speurtochten voor verschillende leeftijden waarmee je op ons terrein van alles kan ontdekken. Houd jij je voeten droog? Kun jij Rob en andere rare vogels ontdekken? Of wil je kennis maken met de dieren op onze kijkboerderij en in ons natuurpark? Rugzak om, laarzen aan en gaan! Kijk op onze website voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten. www.mak-blokweer.nl.

Lieve lammetjes en geinige geitjes

levende lammeren-MAK Blokweer

Natuurlijk is de lente ook een mooie tijd om op onze kijkboerderij onze jonge dieren van dichtbij te bewonderen. Lammetjes, geitjes, konijntjes en kuikentjes huppelen, springen en scharrelen in het rond. 

Drinken en lekkers

In onze Molshoop kun je terecht voor een drankje met iets lekkers. Bekijk ondertussen de vissen die voor het raam zwemmen of bezoek onze tentoonstelling met mollengang.

Informatie en reserveren

Heb je vragen of wil je je reserveren voor een activiteit? Kijk op onze website: www.mak-blokweer.nl of neem dan contact op via info@mak-blokweer.nl  of 0229-266344

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl