0°C

Orgelconcert door Víctor Manuel Baena de la Torre in de Hoornse Oosterkerk

Victor Baena in de Hoornse Oosterkerk
Datum evenement: 16 juni

Op zondagmiddag 16 juni geeft organist Víctor Manuel Baena de la Torre van 15.30-16.30 uur een orgelconcert in de Oosterkerk te Hoorn. Deze jonge Spaanse organist studeerde in 2020 af aan het Conservatorium van Amsterdam waar hij zijn Masterdiploma behaalde. In 2023 heeft hij de studie konzertexamen aan de Hochschule für Musik und Theater van Hamburg afgerond met een “Summa cum laude” en inmiddels is Víctor een veelgevraagd concertorganist in binnen- en buitenland. 

Als organist is hij verbonden aan de Mozes en Aäronkerk te Amsterdam en tevens is hij “Jonge Organist in Residentie” van de Pieterskerk te Leiden.

Breed programma

Víctor Manuel Baena de la Torre speelt op het Bätz-Witte orgel van de Oosterkerk een breed programma waarbij hij alle mogelijkheden van het orgel zal benutten. Uk kunt luisteren naar werken van D. Buxtehude, P. Cornet, J. Pachelbel, J.S. Bach en J. Brahms.

Organisatie

Het concert begint om 15.30 uur en duurt ongeveer een uur. De Oosterkerk staat aan het Grote Oost 58-60, 1621 BX in Hoorn. De toegang is gratis en na afloop wordt er een collecte gehouden waarvan wij hopen dat iedereen naar vermogen daaraan zal bijdragen. Voor meer informatie kunt u kijken op:  www.orgelconcerten-hoorn.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl