13°C
Scattered clouds

Ontdek wie je bent of wie je wil zijn met kunstenaar Niki Milioni

Vrijdag 24 maart – Aanstaande vrijdag 24 maart vindt een publicatiepresentatie plaats van 17.00 tot 20.00 uur. Wenskompas: thuis in jezelf zijn is een publicatie die voortkomt uit een reeks kinder-workshops die Niki Milioni bij Hotel Maria Kapel heeft georganiseerd in samenwerking met ontwerper Viola Renate en het kinderwerk van Stichting Netwerk.

Tijdens de lancering van de publicatie op vrijdag 24 maart heeft Niki een speciaal programma ontwikkeld waarin het Wenskompas wordt geactiveerd door middel van een mini-workshop: Wensfeest. Iedereen is van harte welkom om zich aan te sluiten bij de ontdekkingsreis die Niki Milioni graag wil delen. De toegang is gratis.

Programma
17:00 Inloop
17:30 Presentatie Wenskompas
17:45 Wensfeest met meditatie en maakactiviteit
18:30 Hapje & drankje

Niki Milioni heeft tijdens haar residency bij Hotel Maria Kapel acht workshops gegeven aan kinderen tussen acht en twaalf jaar, veelal afkomstig uit de Hoornse wijk Kersenboogerd. Gedurende de workshopserie ‘thuis in jezelf zijn’, die tot stand kwam in samenwerking met Stichting Netwerk en assistentie van Viola Renate, werden de deelnemende kinderen geïnspireerd om een reis te maken met vrije zelfexpressie en identiteit als vertrekpunt. Tijdens deze bijzondere middagen ontstonden er versierde kledingstukken, gedecoreerde spiegels, mooie verhalen, maar vooral de magie van creatiekracht.

Over Niki Milioni
Niki Milioni (1989) is gepassioneerd over leven in authenticiteit, zelf-expressie en vrijheid voelen in keuze. Vanuit een nieuwsgierige en alles erkennende houding creëert, organiseert en faciliteert Niki ruimtes van leren voor volwassenen en kinderen waarin belichaming, zelf-ontdekking en creëren centraal staat.

Je kunt een plekje reserveren via de website www.hotelmariakapel.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl