0°C

Midwinterconcert Fanfare Irene Grootebroek

18 december, Grootebroek – Op zondag 18 december 2022 verzorgt Fanfare Irene Grootebroek een Midwinterconcert in de Johannes De Doperkerk aan de Zesstedenweg 160 in Grootebroek.

Het concert begint om 14:30 uur. Vanaf 14:00 uur zijn de deuren van de kerk geopend voor publiek. Een speciaal voor de gelegenheid samengesteld saxofoon ensemble brengt met passende muziek de bezoekers alvast in een Midwinterstemming.

De muzikale middag zal in het teken staan van gezelligheid, warmte en een geborgenheid. Er zal klassieke kerstmuziek klinken, maar ook kerstmuziek in een modern jasje. Naast de bekend in het gehoor liggende muziek zal Irene ook andere mooie melodieën laten horen. Sowieso zal het magisch klinken door de prachtige akoestiek die de kerk het orkest biedt.

Naast het grote orkest, zullen ook de sterren van het leerlingenorkest stralen. Zij zullen een aantal stukken zelf spelen, maar voor het eerst ook samen met het grote orkest spelen in een spetterende finale.

De entree is gratis, contante donaties of door middel van de in de kerk aanwezige QR code zijn van harte welkom. In de pauze is er koffie, thee en warme chocolademelk verkrijgbaar voor €1,50. Hiervan gaat €0,50 naar de kerk om enigszins in de stookkosten tegemoet te komen. Fanfare Irene biedt haar bezoekers een lekkere plak kerststol aan.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl