0°C

MAKS’ Biomarkt thema ‘levende tuinen’

Zondag 26 maart – Bij MAK Blokweer trappen we het marktseizoen weer af! Ook de natuur komt weer tot leven: de eerste bloemen beginnen te bloeien, de bomen komen in blad en de insecten laten zich langzamerhand weer zien. De eerste marktdag op zondag 26 maart staat dan ook in het teken van levende tuinen.

MAKS’ Biomarkt is een kleinschalige, maandelijkse (streek)markt van maart tot en met november met biologische en duurzame producten van lokale ondernemers. Op deze markt vind je planten uit de Kloostertuin en handgemaakte vogel- en insectenhuisjes om de tuin klaar te maken voor de lente. Daarnaast staat ons vaste aanbod van brood, kaas, kruidenierswaren, olijfolie, (gefermenteerde) groente en cadeau-artikelen van leer.

Voor de kinderen valt er ook weer van alles te beleven: tijdens de doe-middag kunnen ze leren een wormenhotel te maken, en op de boerderij kunnen ze lekker knuffelen met onze dieren.

Maandelijks
MAKS’ Biomarkt is iedere de laatste zondag van de maand van 10.00 tot 16.00, op het terrein van MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker. Tijdens de markt zijn het bezoekerscentrum, de kijkboerderij en het natuurpark geopend. Toegang is gratis. Honden zijn niet toegestaan.

Voor meer informatie: 0229 266344 of info@mak-blokweer.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl