0°C

Kerstconcert Together In Spirit

Dat zingen verbindt, dat weet iedereen. Daarom slaan kerkkoren uit de parochies Enkhuizen, Bovenkarspel en Grootebroek de handen ineen om samen een kerstconcert uit te voeren, waarin ook ruimte is voor samenzang.

Together (Grootebroek), In Between (Bovenkarspel) en Joyful Spirt (Enkhuizen), geven op zondag 10 december een kerstconcert in de mooie St. Johannes de Doperkerk in Grootebroek, waarin zij alle drie hun zangkracht laten horen, maar ook zijn er liederen die zij samen uitvoeren. Natuurlijk komen ook traditionele kerstliederen aan bod, die meegezongen mogen worden.

Een mooie gelegenheid om deze koren eens in een andere setting te beluisteren dan in een viering. Tijdens dit concert zal ieder koor een drietal van hun mooiste kerstliederen zingen. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om zelf tijdens de samenzang mee te zingen. Tot slot zullen de koren gezamenlijk nog een aantal liederen ten gehore brengen. 

Dus twijfel niet en kom op 10 december naar de dit bijzonder concert. Het begint om 15.00 uur duurt tot ongeveer 17.00 uur. Er is een pauze, waarin er gelegenheid is om een kopje thee of koffie te gebruiken en er is limonade voor de kinderen, natuurlijk vergezeld van een koekje of kerstchocolade.

De toegang is gratis. Na afloop wordt er een deurcollecte gehouden. Wij hopen dat u daarin uw waardering uit wilt spreken.  

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl