0°C

4 Koren in Concert – Uniek Optreden van 100 zangers  

concert2
Datum evenement: 18 februari

zondag 18 februari 2024 is het in de Oosterkerk, Grote Oost  58 -60 in 1621BX te Hoorn om 14.00 uur dé gelegenheid om te genieten van diverse koren ieder met hun eigen repertoire.

Op initiatief van Vocaal Theater Groep UniCorno uit Hoorn brengt zij samen met Vocalgroup Basta! uit Enkhuizen, Meezingkoor Om te Hoorn uit Hoorn en Vocalgroup Men@Work uit Spierdijk  een prachtig, middag vullend en afwisselend optreden.

Voorbeelden wat publiek kan verwachten: Vluchten kan niet meer; De oude muzikant; Wake up call; Long Journey home; Les Misérables; Don’t Stop me now; De Jantjes en Miss Saigon.

Het repertoire gebracht door de 4 koren is voor ‘een ieder wat wils ’. Van Licht klassiek tot Pop , van Musical en Nederlandstalig repertoire tot Opera.

De koren treden afwisselend op en staan onder leiding van hun eigen dirigent. 

Dit zijn Frank Hoebe, Stefan Karsten met combo en Margreet Drijver. 

Het slot van deze middag is uniek, alle koren treden gezamenlijk op en brengen het overbekende Halleluja o.l.v. Frank Hoebe. Het zal een spektakel worden om maar liefst 100koorleden bij elkaar hebben om dit mooie nummer te mogen aanhoren.     

De kaarten zijn alleen online te verkrijgen via  www.podiumplein.nl en kosten € 15,00

Op de middag van het concert is er beperkt de mogelijkheid om aan de deur kaarten te verkrijgen , de entreeprijs is dan € 17,50 en Op=Op.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl