0°C

Postkantoor Live XL elke zondag met aftrap Sven Ross

Elke tweede zondag van de maand van 15.00 uur tot 17.00 uur is er een podium voor lokaal talent in Het Postkantoor. Op 1 oktober wordt een extra zondagmiddag ingeruimd voor Sven Ross.

Sven Ross (Sven Reus) is als jongen van de streek -hij is geboren Hoogkarspelder- bij ons bekend van zijn verfijnde solo optredens, maar staat nu aan het begin van een transitie van singer-songwriter naar bandartiest. Na hun eerste show tijdens de Hoornse Stadsfeesten afgelopen juni, wordt op 1 oktober het nieuwe geluid aan je voorgesteld tijdens het eerste echte concert van Sven Ross mét band.

Sven was aanvankelijk op weg om leraar basisonderwijs te worden, maar kon niet langer doen alsof muziek bijzaak was. Hij gooide het roer om en verhuisde naar Londen om een muziekcarrière na te jagen. Daar overstemde hij langzaamaan de innerlijke stem die hem vertelde dat kunst maken nooit een serieuze professie zou kunnen zijn. Hij ontwikkelde zijn melodische talent en fingerstyle gitaarspel verder door, maar bovenal ontdekte Sven dat hij zijn songwriting-vaardigheden kan inzetten om zichzelf en anderen te helpen betekenis te vinden en bij te dragen aan een betere wereld.

Verwacht een afwisselende en open show met nieuw, onuitgebracht bandwerk, zijn vertrouwde songs (die onlangs de 800.000 Spotify streams aantikten) en songs van zijn aankomende akoestische EP “Losing track of time on the train ride home”.

Zondagmiddag 1 oktober 15.00-17.00 uur
Het Postkantoor Bovenkarspel
De toegang is gratis

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl