Gerard van Oostenbrugge wint lokaal kampioenschap en kwalificeert zich voor finale ONK Poker!

Gerard van Oostenbrugge - Pokerkampioen van Grootebroek
© ONK Poker

Gerard van Oostenbrugge wint de gezellige ONK Poker voorronde in Grootebroek!

Grootebroek – Bij Sportcafé de Kloet in Grootebroek werd het omgetoverd tot een ware pokerroom. Het ONK Poker organiseerde daar een lokaal pokertoernooi dat gold als kwalificatietoernooi voor de landelijke finale. Het amateurkampioenschap trok opnieuw een groot aantal deelnemers aan. Met maar liefst 50 pokerliefhebbers aan verschillende tafels was het een avond vol spanning en plezier.

Na een lange avond kwam er een einde aan het spannende toernooi. Uiteindelijk was het Gerard van Oostenbrugge die met de felbegeerde eerste prijs naar huis ging en zich hiermee heeft gekwalificeerd voor de finale!

Meer dan alleen poker

Naast het pokeren zelf, was er ook ruimte voor andere activiteiten. Zo was er een bar aanwezig waar deelnemers terecht konden voor een hapje en een drankje. Tussen de rondes door is er de gelegenheid om te socializen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Een avond voor iedereen

Het ONK Poker is niet alleen bedoeld voor ervaren spelers. Juist beginners krijgen een warm welkom en kunnen laagdrempelig kennis maken met het pokerspel. De sfeer is ontspannen, want gezelligheid en spelplezier staan centraal bij het ONK Poker. Jaarlijks spelen er duizenden mensen mee die het leuk vinden om te pokeren. Lijkt het jou leuk om ook eens mee te doen aan zo’n pokeravond? Dan ben je van harte welkom om de sfeer te proeven bij de toernooien die de komende tijd in de omgeving georganiseerd worden.

Het ONK Poker bestaat uit 150 live voorrondes verspreid door heel Nederland en 200 online voorrondes die gespeeld worden op de gratis mobiele app Pokerrrr2. Via deze voorrondes kun jij je kwalificeren voor de kwartfinale, halve finale of direct voor de landelijke finale.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl