0°C

Open leesclub over Sonny Boy in Bibliotheek Stede Broec

Dinsdag 28 november 2023

In november is het Heel Nederland Leest. Onder het motto ‘Eén boek, duizend gesprekken – een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar’, geven bibliotheken dit jaar ‘Sonny Boy’ van Annejet van der Zijl cadeau. Leescluborganisatie Senia viert dit feest graag mee houdt op 28 november een open leesclub in Bibliotheek Stede Broec te Bovenkarspel. Doe mee en ontdek hoe leuk het is om samen met andere over boeken te praten!

Tijdens een open leesclub gaan deelnemers met elkaar in gesprek over ‘Sonny Boy’. Wat vonden zij van het boek? Wat viel hen op? Heeft het nieuwe inzichten gebracht…? Het is leuk om te ontdekken dat de betekenis van hetzelfde boek voor iedereen anders kan zijn. De boekbespreking kan op elke manier gehouden worden. Plezier en openheid staan voorop.

Speciaal voor deelnemers heeft Senia een verdiepende leeswijzer gemaakt. Deze geeft praktische tips over hoe je een open leesclub kunt houden. Daarnaast bevat het achtergrondinformatie over ‘Sonny Boy’ en Annejet van der Zijl. Ook is een lijst met vragen en discussiethema’s opgenomen. Deelnemers krijgen de leeswijzer per e-mail toegestuurd.

De open leesclub is op dinsdag 28 november om 10.00 uur in Bibliotheek Stede Broec (stationslaan 2, Bovenkarspel). Deelname is gratis en iedereen kan meedoen. Graag vooraf aanmelden via de website van Bibliotheek Stede Broec: https://wfb.op-shop.nl/4174/open-leesclub-samen-sonny-boy-lezen/28-11-2023 

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl