13°C
Clear sky

Ledenwerving bij theatergroep UniCorno

Rechtszaken saai? Niet bij Vocaal Theater Groep UniCorno! Dit koor dat ook theaterproducties op de planken brengt, voert in de laatste twee weekeinden van november ‘Trial by jury’ van Gilbert en Sullivan uit. In deze korte komische opera volgt iedereen vooral zijn eigen belangen, inclusief jury en rechter, en bemoeien alle aanwezigen zich overal mee.

Voor de pauze brengen we een concertant gedeelte met licht-klassieke, vaak bekende stukken uit opera’s, operettes en musicals. Het zou niet voor het eerst zijn als ook dit deel wat levendiger wordt met een stukje theaterspel.

Zin om getuige te zijn in de vrolijke rechtszaal, of misschien wel jurylid of journalist, en mee te zingen in het koor? Kom dan op een woensdagavond kijken in De Vesting aan het Doelenplein in Hoorn (het Showbandgebouw). We repeteren daar elke week van 20 tot 22 uur onder leiding van Frank Hoebe.

Proeven van de sfeer en de muziek kan vier opeenvolgende keren vrijblijvend en gratis. Daarna is het mogelijk (project)lid te worden tegen betaling van 16,50 euro per maand. Eerst meer weten? Kijk op unicorno.nl of neem contact op via info@unicorno.nl of 06-11 21 25 38.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl