9°C
Scattered clouds

Workshop Beter Slapen en de betekenis van dromen

SCHAGEN – Het Mantelzorgcentrum organiseert op dinsdag 30 augustus om 19.30 uur de workshop Beter Slapen. De workshop is in Loet 10 in Schagen. Onder begeleiding van Lia Timmer leren mantelzorgers vanuit ontspanning beter in- en door te slapen. Zij geeft ook tips om op een creatieve manier om te gaan met dromen. Zo worden mantelzorgers weer uitgerust wakker. De workshop is gratis voor mantelzorgers uit gemeente Schagen. Mantelzorgers melden zich aan via info@mantelzorgcentrum.nl

Een goede nachtrust houdt iedereen in balans, maar mantelzorgers des te meer. Zij merken dat zij meer concentratie en veerkracht hebben. Daardoor kunnen ze de zorg langer volhouden.

Aanmelden

De workshop is op dinsdag 30 augustus van 19.30 tot ongeveer 21.00 uur in Buurthuis Loet10, Loet 10 in Schagen. De workshop is gratis voor mantelzorgers uit de gemeente Schagen dankzij subsidie vanuit de gemeente. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl

Meer informatie

Voor meer informatie over deze of over onze andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, tel. 0224 – 74 50 59 of een mail sturen naar: info@mantelzorgcentrum.nl Op mantelzorgcentrum.nl/activiteiten staat een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.

Mantelzorgcentrum

Het Mantelzorgcentrum is hét expertisecentrum voor mantelzorg in Noord-Holland Noord, actief van de gemeente Den Helder tot aan Alkmaar. Het Mantelzorgcentrum is de gids voor mantelzorgers tijdens hun mantelzorgreis zodat zij hun energie en balans versterken, behouden of terugkrijgen.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl