6°C
Overcast clouds

We verzorgen niet alleen, we zorgen ook

Sinds 2012 biedt Zorgdragers lokale, professionele hulpverlening. Dit doen zij door begeleiding en ondersteuning te geven waar nodig aan mensen met kwetsbaarheid. Sinds 2012 biedt Zorgdragers verschillende diensten en vieren zij het tien jarige jubileum anno juli 2022. 

Zo bieden ze ambulante ondersteuning, huishoudelijke ondersteuning, onafhankelijke clientondersteuning, gezinsondersteuning, hulp en advies bij vluchtelingen opvang en ook dagbesteding op hun eigen locatie in Enkhuizen. Deze dagbesteding biedt, op de individu aangepaste, creatieve en sportieve activiteiten met nog plek voor nieuwe cliënten deze zomer. Hier kunnen zij terecht voor een persoonlijke, duidelijke begeleiding en structuur in hun dag. 

Zorgdragers staat klaar om de cliënten in hun kracht te zetten. Mogelijke vragen die er zijn met elkaar beantwoorden en samen te kijken naar het kunnen door middel van onafhankelijk advies en ondersteuning. Binnen 24 uur heeft u antwoord op uw vragen en is er de mogelijkheid voor gratis ondersteuning voor burgers uit West-Friesland. Zorgdragers is er voor uw mogelijkheden. 

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl