16°C
Scattered clouds

Stichting Kalyani zoekt collectanten

Stichting Kalyani collecteert van 29 augustus tot 4 september in Enkhuizen. Net zoals vorig jaar kan er in contanten maar, ook weer digitaal worden gedoneerd, via het scannen van een IDeal QR code. 

Dit jaar gaan de donaties naar een groot AGRI project waarbij op een stuk landbouwgrond ter grootte van 3 hectare verschillende groenten gewassen worden verbouwd. Anders dan in het voorgaande jaar waarbij een voedselpakket werd gedoneerd, kan de stichting nu voor een veel langere periode, families voorzien van het nodige eten. 

Collectanten gezocht

De stichting is op zoek naar enthousiaste vrijwiligers die gedurende week 35 als collectant willen mee helpen. Je loopt dan samen of alleen, één of meerdere avonden per week, afhankelijk van wanneer je kunt. Lijkt het jouw leuk om in deze periode vrijwilligerswerk te doen, meld je dan snel aan. 

Op de website www.kalyani.nl is er gedurende de hele week extra informatie te vinden over wat de stichting precies doet en wat het AGRI project inhoudt. Na de collecteweek zal de opbrengst online bekend worden gemaakt. Meer informatie 0228-751741 b.g.g. 06-45774097 

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl