13°C
Scattered clouds

Speciale mantelzorgmiddag om mensen die mantelzorger zijn te ondersteunen

In aanloop naar de nationale dag van de mantelzorg organiseert Samen op 6 november een speciale mantelzorgmiddag, georganiseerd om mensen die mantelzorger zijn te ondersteunen. Tijdens deze middag zal het Mantelzorgcentrum aanwezig zijn om te vertellen hoe zij een waardevolle ondersteuning kunnen bieden aan mantelzorgers. 

Datum: 6 november 
Tijd: 15.45 – 17.15 uur. Inloop vanaf 15.30 uur. 
Locatie: De Verbinding in Magnushof, Schagen 

Mantelzorger zijn is een zware en belangrijke verantwoordelijkheid. Graag willen we mantelzorgers ondersteunen in deze waardevolle rol. Tijdens deze bijeenkomst krijgen mantelzorgers de gelegenheid om meer te weten te komen over de beschikbare hulp vanuit het Mantelzorgcentrum. Marianne Weel, respijtcoördinator van het Mantelzorgcentrum, zal informatie delen over de diensten die zij aanbieden en hoe zij bij kunnen dragen aan het welzijn van mantelzorgers.  

Bent u of is één van uw naasten mantelzorger en wilt u of uw naaste hierbij aanwezig zijn? We verwelkomen u graag. Gezien de beperkte ruimte is inschrijven noodzakelijk. Vol=vol, dus schrijf u snel in. U kunt zich inschrijven door een mail te sturen naar communicatie@wzgsamen.nl  

Over Samen  
Samen is úw partner bij het ouder worden in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. Cliënten kunnen bij Samen terecht voor thuiszorg, langdurige zorg, revalidatie & behandeling, welzijnsdiensten en dagactiviteiten. Met negen thuiszorgteams, tien woonzorglocaties en een gespecialiseerd revalidatiecentrum, is er altijd een locatie van Samen dichtbij. Samen met de cliënt kijkt Samen naar wat er nodig is en waar naasten kunnen bijspringen. Zo helpen wij ouderen hun kwaliteit van leven zoveel mogelijk te behouden, of soms zelfs te verbeteren. Kijk voor meer informatie op www.woonzorggroepsamen.nl of bel 088-6194000. 

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl