0°C

Mantelzorgers leren anders communiceren

communiceren

Het Mantelzorgcentrum organiseert op woensdag de workshop Verbindend Communiceren voor mantelzorgers uit gemeente Schagen. Door middel van oefeningen en technieken leren mantelzorgers hun verhaal goed over te brengen. De bijeenkomst is in het kantoor van het Mantelzorgcentrum (Witte Paal 347) en start om 13.30 uur. Mantelzorgers uit Schagen melden zich gratis aan via info@mantelzorgcentrum.nl of 085 – 018 38 90.

Met twee handpoppen legt trainer Lia Timmer het verschil uit tussen de taal van de giraf en die van de jakhals. De jakhals is competitief ingesteld, oordeelt en is kritisch en dwingend. Leeft in afzondering en is schuw. De giraf verstaat de kunst van empathisch luisteren en verbindend communiceren. De workshop ‘Verbindend communiceren’ ondersteuntmantelzorgers in gesprekken met dierbaren en familie, artsen, maar ook zakelijke gesprekken en geregel met instanties. 

Meer informatie
Voor meer informatie over deze of andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, 085 – 018 38 90 of een mail sturen naar info@mantelzorgcentrum.nl Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer informatie en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers. De activiteiten voor mantelzorgers zijn gratis dankzij subsidie van gemeente Schagen. 

Mantelzorgcentrum 
Het Mantelzorgcentrum is hét expertisecentrum voor mantelzorg in Noord-Holland Noord. Het Mantelzorgcentrum is de gids voor mantelzorgers tijdens hun mantelzorgreis zodat zij hun energie en balans versterken, behouden of terugkrijgen.  

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl