2°C
Broken clouds

Digitale koffietijd voor mantelzorgers

In januari en februari organiseert het Mantelzorgcentrum koffietijd; een digitale bijeenkomst voor mantelzorgers. Zolang de lockdown duurt, is het niet mogelijk om fysiek samen te komen. Maar het is belangrijk om elkaar te blijven ontmoeten. Zodat mantelzorgers niet het idee krijgen dat ze het allemaal alleen hoeven te doen. Mantelzorgers kunnen laagdrempelig meedoen via beeldbellen. Aanmelden gaat via info@mantelzorgcentrum.nl.

Twee woensdagen per maand kunnen mantelzorgers in gesprek met Marianne Weel, consulent mantelzorg bij het Mantelzorgcentrum. Mantelzorgers kunnen vragen stellen, hun verhaal delen, of tips ophalen. De behoefte om elkaar te ontmoeten is onder mantelzorgers groot. Marianne: “Natuurlijk willen we elkaar het liefst in het echt zien. Maar we wachten niet af tot dat moment komt. Juist in de periode na de feestdagen, als alles weer een beetje in het ‘gewone’ ritme komt, is de behoefte aan contact onder mantelzorgers groot.” De eerste koffietijd is op woensdag 12 januari van 10:00 tot 11:00 uur. Aanmelden gaat via info@mantelzorgcentrum.nl Deelnemers ontvangen na aanmelding een link om mee te doen aan de digitale koffietijd.

Mantelzorgcentrum 

Het Mantelzorgcentrum is hét expertisecentrum voor mantelzorg in Noord-Holland Noord, actief van de gemeente Den Helder tot aan Alkmaar. Het Mantelzorgcentrum is de gids voor mantelzorgers tijdens hun mantelzorgreis zodat zij hun energie en balans versterken, behouden of terugkrijgen. 

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl