16°C
Overcast clouds

Chauffeurs gezocht voor Graag Gedaan Oud Zijpe

Vind jij het leuk om mensen te helpen? Ken je de regio goed? En vind je autorijden leuk? Dan is Graag gedaan Oud Zijpe op zoek naar jou. Of je nu man of vrouw bent, jong(er) of oud(er), dat maakt niet uit. Het belangrijkste is dat je een geldig rijbewijs en een auto tot je beschikking hebt.

Als chauffeur zorg jij ervoor dat ouderen en minder mobiele mensen toch naar hun afspraak kunnen. Of dat nu een doktersbezoek of een bezoek aan de kapper is. Jij rijdt hen er naar toe en pikt ze na afloop weer op. In sommige gevallen word je gevraagd om hen ook te begeleiden bij hun afspraak.

Jouw passagiers zijn afkomstig uit Callantsoog, Petten, ’t Zand, Oudesluis, Schagerbrug, Groote Keeten, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Sint Maartenszee en Burgerbrug. De meeste ritten vinden plaats in de driehoek Den Helder – Alkmaar – Hoorn.

Naast de grote dankbaarheid die je ervoor terug krijgt, is er uiteraard ook een kilometer vergoeding. Op dit moment zijn we vooral op zoek naar chauffeurs in Callantsoog.

Heb je interesse? Neem dan even contact op met Elise Visser via tel. 0224-273140 of schagen@wonenpluswelzijn.nl (Bereikbaar: ma t/m vrij 9:00 – 17.00 uur).

Of neem direct contact op met Graag Gedaan via e-mail graaggedaanoz@gmail.com.

Graag Gedaan Oud Zijpe (onderdeel van Wonen Plus Welzijn) is een groep enthousiaste vrijwilligers die voor oudere en kwetsbare mensen uit voormalig gemeente Zijpe vervoer regelt wanneer het hen zelf niet lukt om binnen de eigen kring een chauffeur te vinden. Inwoners kunnen een beroep doen op de vrijwilligers om hen van en naar diverse bestemmingen brengen zoals het ziekenhuis, de fysiotherapeut of de kapper.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl