6°C
Broken clouds

Bijeenkomst Alzheimer Café Enkhuizen: “Bang, boos en in de war”

Alzheimer Café Enkhuizen organiseert op dinsdag 23 mei 2023 een bijeenkomst met als thema “Bang, boos en in de war”. Tijdens deze avond zal Manon Kraaij, psycholoog bij Omring, als gastspreker optreden. Jos Lankreijer zal de avond leiden als gespreksleider.

Dementie is een ziekte die grote veranderingen met zich meebrengt voor de persoon zelf en voor zijn of haar omgeving. Tijdens deze avond zal Manon Kraaij ingaan op de belangrijkste gedragsveranderingen die optreden bij dementie en hoe dit de relatie met de mantelzorger beïnvloedt. Ook zal zij bespreken wat de oorzaken kunnen zijn van deze veranderingen en hoe we hiermee kunnen omgaan.

Tijdens de avond zullen er tips en handvatten worden gegeven voor mantelzorgers en andere betrokkenen om op een goede manier om te gaan met de veranderingen in gedrag die optreden bij dementie. Er is ook ruimte voor vragen en discussie. Het Alzheimer Café is bedoeld voor mensen met dementie, hun mantelzorgers en andere betrokkenen. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 23 mei, de deur is vanaf 19:00 uur open in woonzorgcentrum De Herfstzon, ingang aan het Kwakerspad in Enkhuizen.

De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Het programma is van 19:30 uur tot circa 21:00 uur.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Alzheimer Nederland

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl