0°C

Alzheimer Café Enkhuizen: “Na de Diagnose”

Alzheimer-Cafe-Enkhuizen-Na-de-Diagnose

Op dinsdag 25 juni opent het Alzheimer Café Enkhuizen weer haar deuren. Deze avond staat in het teken van “Na de Diagnose”, een thema dat voor velen relevant en soms ook beladen kan zijn. De avond begint om 19:30 uur, met een inloop vanaf 19:00 uur, en vindt plaats in Herfstzon, ingang Kwakerspad.

De gespreksleider van de avond is Marloes Stam, die samen met gastspreker Denise Kunst, casemanager bij Geriant, het thema zal bespreken. Denise Kunst zal ingaan op vragen als: Wat te doen na de diagnose? Welke hulp is beschikbaar? En waar krijg je mee te maken na het ontvangen van de diagnose dementie?

Dit is een uitgelezen kans voor mensen die zelf of in hun omgeving te maken hebben met dementie om meer te weten te komen over de stappen die na een diagnose kunnen worden ondernomen. Er is ruimte voor vragen, en er wordt veel praktische informatie gedeeld over de ondersteuning en hulp die beschikbaar is.

Het Alzheimer Café biedt een veilige en ondersteunende omgeving waar iedereen welkom is om ervaringen te delen, vragen te stellen en informatie te verkrijgen. Of u nu een familielid, vriend, mantelzorger of professional bent, u zult waardevolle inzichten en steun vinden in deze bijeenkomst.

Datum: Dinsdag 25 juni 2024
Tijd: Start om 19:30 uur, inloop vanaf 19:00 uur
Locatie: Herfstzon, ingang Kwakerspad, Enkhuizen

We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze waardevolle avond.

Meer informatie kunt u vinden op de website www.alzheimer-nederland.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl