0°C

Alzheimer Café Enkhuizen met intiem gesprek

Een intiem gesprek met de heer Joop van Keulen over zijn ervaringen met de ziekte van Alzheimer. Onderwerp: “Ik heb dementie”.

Het Alzheimer Café Enkhuizen nodigt u van harte uit voor een bijzondere avond in het teken van openheid, begrip en het delen van ervaringen op dinsdag 22 augustus in de Herfstzon in Enkhuizen. Tijd: 19:30-21:00 uur (inloop vanaf 19:00 uur) Ingang aan de kant van het Kwakerspad.

Deze avond hebben we het voorrecht om Joop uit te nodigen, die openhartig zal spreken over zijn persoonlijke ervaringen met dementie, specifiek de ziekte van Alzheimer. In een intiem gesprek geleid door Jos Lankreijer, zullen we inzicht krijgen in Joop’s reis: wanneer hij zijn diagnose ontdekt, hoe hij zijn leven vorm geeft en hoe hij naar de toekomst kijkt. We zullen ook besprek hoe de omgeving heeft gereageerd op zijn diagnose en hoe deze interacties zijn dagelijks leven hebben beïnvloed.

Het gesprek zal interactief zijn, en we hebben alle aanwezigen nodig om vragen te stellen en hun eigen ervaringen te delen. Het Alzheimer Café is een veilige omgeving waar we van elkaars verhalen kunnen leren en elkaar kunnen steunen.

Toegang tot deze avond is gratis, de koffie/thee staat klaar. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Alzheimer Nederland.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl