21°C
Few clouds

WinterCamp 2022

Grote kampeermerken, demonstraties, een heuse winterbarbecue, (kinder)activiteiten én heel veel kampeeracties. Dat is WinterCamp 2022! Dé kampeerbeurs van West-Friesland. Laat je inspireren in Zwaag op 17 december en profiteer van diverse beursacties.

Voor ieder wat wils

Voor de caravankampeerder! Én de vouwwagenfan. De camperaar maar óók de tentkampeerder. Tijdens WinterCamp komen alle kampeerders samen om de mensen te ontmoeten achter de meest gerenommeerde kampeermerken. Maak kennis met Carlo van Doréma en Matthijs van Isabella, of ontdek de bustenten van Kampa samen met Gijs. Ook Arno, mister Campooz himself is aanwezig en leidt je met liefde rond door de bekende vouwwagens. Wat vind je van de spiksplinternieuwe Caravanluifels van Campooz? Sexy zijn ze niet!? Ook duurzaamheid is troef: Patrick Karsten van de bekende Caravanmakelaardij uit Blokker is aanwezig met een paar neusjes van de zalm en kan je alles vertellen over de aan- en verkoop van occasions. Want waarom nieuw kopen als je met een knap exemplaar met enige ervaring de hort op kunt?

Open atelier Karsten Tenten

Speciaal voor WinterCamp opent ook het atelier van Karsten Tenten zijn deuren. Zo kun je de hele dag in-en-uit lopen, maar ook aansluiten bij een van de uitgebreide rondleidingen om 10, 12 of 14.00 uur. Volg hoe een tent op ambachtelijke wijze in elkaar wordt gezet van snijtafel tot tent. Wil je daarna wel eens in het echt zien hoe een Karsten Tent wordt opgezet? Blijf dan hangen voor de demonstratie van een Karsten Tunneltent om 13.00 uur en ontdek dat niet alleen de oppomptenten staan in een handomdraai.

Voor de kids

Kamperen is immens populair bij kids. Heerlijk onbezorgd op avontuur in de natuurlijke omgeving van de camping. Ook tijdens WinterCamp hebben de jonge kampeerdertjes het uitstekend naar hun zin! Outdoor popcorn poppen of marshmallows roosteren boven een open vuurtje, een tas inkleuren in het atelier van Karsten en voor je neus in elkaar laten zetten of spring spring springen op het springkussen. En daarna heerlijk uitgeblust thuiskomen en rozig in slaap vallen zodra de hoofdjes het kussen raken. Net als op de camping!

Lekkers

Wat is een WinterCamp zonder knappe winterbarbecue? Dat rammelt (!) nogal natuurlijk! Gelukkig heeft Karsten de chef des huizes, Jeroen bereid gevonden om zich te ontfermen over een aantal Bastards. Daarop zal hij aan de lopende band kerstwaardige gerechten bereiden. Laat je inspireren! Maar proef vooral. Winterkamperen moet je immers wel een beetje comfortabel maken. Doe je mee?

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl