0°C

Reacties mogelijk voor herinrichting Stroet

Maandag 17 april organiseerde de gemeente Schagen een inloopavond voor de inwoners van Stroet. De inloopavond vond plaats in de Regenboog in Stroet. Inwoners kregen hier de gelegenheid om het concept ontwerp voor de herinrichting van het dorp Stroet te bekijken.

Dit ontwerp is samen met inbreng van de klankbordgroep tot stand gekomen. Leerlingen van basisschool de Regenboog hebben ook inbreng gegeven die de gemeente Schagen verwerkte in het ontwerp.

Er waren tijdens deze avond medewerkers van het ingenieursbureau Sweco aanwezig. Zij beantwoordden vragen van de inwoners. Ook waren er reactieformulieren beschikbaar waarop opmerkingen geschreven konden worden. Naar aanleiding van deze reacties komt er een definitief ontwerp. Dit ontwerp vormt het uitgangspunt voor de uitvoering.

Meer informatie over de herinrichting van Stroet vind je op de website van gemeente Schagen. Inwoners van Stroet kunnen op het concept ontwerp een reactie geven. Dat kan door een mail te sturen naar participatiestroet@schagen.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl