0°C

Oplevering gevierd met wethouder en toekomstige bewoners De Overhaal

Op donderdag 11 mei hebben wethouder Ten Have en de toekomstige bewoners van de twee-onder-één-kapwoningen van de familie Remmers/Boon en de familie Smit, middels het doorknippen van een grote strik die over de gehele voorgevel van de woningen was geplaatst, de feestelijke oplevering gevierd in het bijzijn van alle kopers van het plan en overige betrokkenen in Hem.

Projectmanager Valerie Boots benadrukte in haar toespraak op de bouwplaats hoe trots USP Vastgoed is op het verloop van deze ontwikkeling. Mede dankzij de prettige samenwerking met de gemeente Drechterland, kon het gehele ontwikkelingstraject bijzonder snel worden doorlopen. In april 2020 werd de overeenkomst met de gemeente getekend. Nu 3 jaar later is het project in de afrondende fase en zijn de eerste woningen al opgeleverd.

Aansluitend aan het feestelijke moment zijn de genodigden informeel samen gekomen in dorpscafé De Roode Leeuw in Venhuizen. Hier werd, onder genot van een hapje en een drankje, een korte toespraak gehouden door Marcel Lub van aannemingsbedrijf Kuin en wethouder Ten Have van gemeente Drechterland. Dit samenzijn was direct een ideale gelegenheid voor de toekomstige bewoners om elkaar beter te leren kennen.

De woningen uit plan De Overhaal zijn gevestigd op het voormalige terrein van APK Besseling. Er zijn 10 rug-aan-rug-woningen, 12 twee-onder-één-kapwoningen, 3 seniorenwoningen en 9 vrije sector kavels gerealiseerd. De woningen zijn door Streekgoed Makelaardij en CMK Makelaars verkocht. Vorig jaar april is aannemingsbedrijf Kuin gestart met de bouw van de projectmatige woningen. Volgens de planning worden alle woningen nog voor de bouwvak opgeleverd. De seniorenwoningen in het plan en een aantal twee-onder-één-kapwoningen zijn reeds opgeleverd.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl