9°C
Scattered clouds

Nieuw appartementencomplex aan het Noord in Schagen

Op Noord 164 in Schagen staat nu een voormalig kantoor van G&P accountants en Adviseurs. Dit kantoor is weg en het gebouw wordt gesloopt. Dat betekent dat er ruimte beschikbaar is om op deze locatie een appartementencomplex te bouwen. “Door op deze locatie medewerking te verlenen aan de bouw van een appartementencomplex van meerdere verdiepingen, sluiten we goed aan bij de ontwikkelingen die de laatste jaren aan de Sportlaan plaatsvinden,” licht wethouder Jelle Beemsterboer toe. “En misschien nog wel belangrijker, creëren we meer woningen voor onze inwoners op een mooie locatie, vlakbij alle voorzieningen.”

Wijziging bestemmingsplan

Om de woningen te kunnen realiseren, moet het bestemmingsplan gewijzigd worden. Een belangrijke stap hiervoor is woensdag 2 maart gezet door het ondertekenen van de anterieure overeenkomst. Hiermee worden afspraken gemaakt tussen de gemeente en ontwikkelaar NW360 Vastgoedontwikkeling BV. En kan de bestemmingsplanprocedure gestart worden. Dit moet uiteindelijk leiden tot het bouwen van 31 appartementen in het sociale- en middensegment op deze mooie locatie.

Foto: Pierre Mettes I Ondertekening namens de gemeente Schagen door wethouder Jelle Beemsterboer en namens NW360 Vastgoedontwikkeling door Wil Huiberts en Niels van Doorn. (v.l.n.r. Niels van Doorn, Wil Huiberts en wethouder Jelle Beemsterboer)

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl