2°C
Broken clouds

Hoe moet stad Schagen zich ontwikkelen? Denk mee!

Schagen is een populaire stad en groeit aan alle kanten, zowel in het centrum als aan de randen. De vraag naar meer woningen, sportvoorzieningen, tijdelijke functies, recreatieve functies, bedrijven, enzovoort zorgt dat er meer ruimte nodig is. Deze vragen beantwoordt gemeente Schagen samen met haar inwoners en ondernemers. Hiervoor heeft gemeente Schagen een concept Ontwikkelvisie Stad Schagen laten maken. Samen met haar inwoners, ondernemers, instellingen en gemeenteraad gaat zij aan de slag om een definitieve ontwikkelvisie te maken.

In de aankomende weken kunnen inwoners van gemeente Schagen hun mening geven via het participatieplatform samen.schagen.nl. “De concept Ontwikkelvisie verkent een ambitieus toekomstperspectief voor de stad Schagen, de stip op de horizon. Door de enquête in te vullen helpt u mee te bepalen wat de speerpunten worden van de stad,” licht wethouder Jelle Beemsterboer toe. “Zo kiest u mee welke richting stad Schagen opgaat in de komende 20 jaar.”

Enquête

Op basis van de Omgevingsvisie is een onderzoek gedaan waaruit een concept Ontwikkelvisie stad Schagen 2040 is ontstaan. Deze visie is te vinden op www.schagen.nl/ontwikkelvisiestad. De gemeente wil graag van alle inwoners en andere belanghebbenden weten hoe u de stad zich wilt laten ontwikkelen. Inwoners van gemeente Schagen kunnen meepraten door de vragenlijst op Samen.schagen.nl in te vullen. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten en kan nog de hele maand februari.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl