14°C
Scattered clouds

Gesprekslijn Dichtbij 0224-273151

We leven in een rare en vooral bijzondere tijd. Dingen die vanzelfsprekend waren, zijn dat opeens niet meer. Een tijd waarin de behoefte aan een goed gesprek groeit. Daarom start  Wonen Plus Welzijn een nieuw initiatief: de Gesprekslijn Dichtbij. Een telefoonlijn voor iedereen die het fijn vindt om eens van gedachte te wisselen over het hier en nu. Een plek om het hart even te luchten. Om gewoon even te praten over wat je vandaag de dag bezighoudt.

Er staat een team van goed opgeleide vrijwilligers en beroepskrachten voor je klaar om naar je te luisteren. Een gesprek van mens tot mens. Open en zonder oordeel.

De Gesprekslijn Dichtbij is er voor iedereen, jong en oud woonachtig in de gemeenten Hollands Kroon, Schagen en Dijk en Waard en is elke dag bereikbaar van 14:00 uur tot 21:00 uur. Ook in het weekend. Buiten deze uren (en als de lijn bezet is) kan er een bericht worden ingesproken en wordt er op een later moment teruggebeld.

Ook via de mail kan een gesprek worden aangevraagd. De mail kan gestuurd worden naar info@wonenpluswelzijn.nl onder vermelding van ‘Gesprekslijn Dichtbij’. Er wordt dan zo snel mogelijk contact opgenomen.

Gesprekslijn Dichtbij 0224–273151

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl